Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA 6: Το Digital Foundry πιστεύει πως είναι πολύ δύσκολο να έρθει στον διάδοχο του Nintendo Switch (video)

Σε πρόσφατο video του Digital Foundry η ομάδα συμφώνησε ομόφωνα στο ότι το Grand Theft Auto 6, είναι πιο πιθανό να μην κυκλοφορήσει στην επόμενη κονσόλα της Nintedo. Ναι μεν ακόμα δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nintendo Switch 2, όμως το Digital Foundry έχει καταθέσει την άποψή του σχετικά με το ποιες θα είναι κατά πάσα πιθανότητα οι επιδόσεις του, με βάση πολλαπλές φήμες για τα chips της Nvidia που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον αν το GTA 6 θα μπορεί να τρέχει ικανοποιητικά στην κονσόλα, ο Richard Leadbetter ξεκίνησε λέγοντας ότι αυτό θα είναι πολυ δύσκολο, προσθέτοντας ότι ακόμα και στο Nintendo Switch η Rockstar ήταν επιλεκτική όσον αφορά την μεταφορά παιχνιδιών της.


Ο Oliver Mackenzie συμπλήρωσε ότι ο GTA 6 έχει ένα μοντέλο φωτισμών που μπορεί να μη λειτουργεί σωστά σε συσκευές που δεν υποστηρίζουν ray tracing η κονσόλα δεν θα είναι αρκετά ισχυρή για να υποστηρίζει παντού ray tracing. Ακόμα είπε ότι το επίπεδο της προσομοίωσης στο GTA 6 είναι κάτι "τελείως διαφορετικό" και δεν πιστεύει ότι το Switch 2 θα μπορεί να διαχειριστεί αυτή την τεχνολογία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*