Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Atari επαναφέρει στο προσκήνιο ως εκδότη την Infogrames

*
Η Atari αναβιώνει την Infogrames και θα τη χρησιμοποιήσει ως εκδοτική της φίρμα. Το brand παρέμενε ανενεργό για περίπου δυο δεκαετίας και στο εξής θα έχει την ευθύνη της απόκτησης και έκδοσης παιχνιδιών που δέν σχετίζονται με το IP της Atari.

"Για δεκαετίες, η Infogrames δημιούργησε φήμη ως εκδότης και developer εκπληκτικών και εκλεκτικών παιχνιδιών και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα την επαναφέρουμε", δήλωσε ο CEO και πρόεδρος της Atari, Wade Rosen.


«Με το Totally Reliable Delivery Service, η Infogrames ξεκινά με ένα ισχυρό IP που έχει μια πιστή και ενθουσιώδη βάση παικτών", δήλωσε ο διευθυντής της Infogrames, Geoffroy Châteauvieux. "Η ομάδα της Infogrames θα είναι σε θέση να επεκτείνει το δυνατό project της tinyBuild και να δώσει νέα πνοή σε αυτό το franchise υψηλών δυνατοτήτων".

Το όνομα της Infogrames έχει συνδεθεί με παιχνίδια όπως τα Alone in the Dark, Asterix, V-Rally, Heart of Darkness, Tintin, The Smurfs και Looney Tunes.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1993 και σταδιακά εξαγόρασε σημαντικά studios της εποχής εκείνης, όπως οι: Ocean, Gremlin Interactive, DMA Design (πουλήθηκε στη Take-Two και μετατράπηκε σε Rockstar), Accolade, Beam Software, GT Interactive, Hasbro Interactive, MicroProse και Atari. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*