Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Crystal Dynamics διακόπτει την υποστήριξη για το Marvel's Avengers

*
H Crystal Dynamics ανακοίνωσε ότι μέσα στους προσεχείς μήνες θα σταματήσει την υποστήριξη του Marvel’s Avengers. Όπως έκανε γνωστό το studio, το τελευταίο update θα γίνει διαθέσιμο στις 31 Μαρτίου και η υποστήριξη θα σταματγήσει στις 30 Σεπτεμβρίου. Βεβαίως, μετά από εκείνη την ημερομηνία θα μπορείτε να συνεχίσετε να ασχολείστε με τα single και multiplayer modes του τίτλου.

"Προς την καταπληκτική κοινότητά μας, μετά από δυόμισι χρόνια και έχοντας προσθέσει δώδεκα από τους ισχυρότερους ήρωες της Γης, μετά το update 2.8 στις 31 Μαρτίου 2023, δεν θα προσθέτουμε νέο περιεχόμενο ή δυνατότητες στo Marvel's Avengers. H επίσημη υποστήριξη για το παιχνίδι θα λήξει στις 30 Σεπτεμβρίου 2023".


"Ακόμη και μετά τη λήξη της επίσημης υποστήριξης στις 30 Σεπτεμβρίου 2023, τόσο το κομμάτι του single, όσο και το multiplaye θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμα"

"Το update 2.7, με το οποίο προστέθηκαν το Winter Soldier Hero και το Cloning Lab Omega-Level Threat, είναι το τελευταίο που εισάγει νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι. Δεν θα υπάρξουν νέα cosmetics Marketplace και όλα τα τελικά balance updates θα πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο.

"Μαζί με το τέλος της ανάπτυξης, θα απενεργοποιήσουμε επίσης τις αγορές cosmetic. Όταν κυκλοφορήσει το update 2.8 στις 31 Μαρτίου 2023, δεν θα μπορείτε πλέον να αγοράζετε Credits και όλο το υπόλοιπό σας θα μετατραπεί σε "απόθεμα" για το παιχνίδι, για να διευκολυνθούν οι προσεχείς σας περιπέτειες".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Crystal Dynamics

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Square Enix

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*