Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Electronic Arts αυξάνει την τιμή της συνδρομητικής υπηρεσίας EA Play έως και 80%!

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του GamesIndustry.biz, η Electronic Arts θα ανεβάσει τις τιμές της συνδρομητικής υπηρεσίας EA Play. Συγκεκριμένα, η Standard θα κοστίζει $5,99/μήνα (από $4,99) και $39,99/χρόνο (από $29,99) ενώ η Pro θα στοιχίζει $16,99/μήνα (από $14,99) και $119,99/χρόνο (από $99,99).

Οι τιμές έχουν ήδη εφαρμοστεί στο site της υπηρεσίας. Οι ήδη υπάρχοντες χρήστες θα αρχίσουν να χρεώνονται τις νέες τιμές από τις 10 Μαΐου. Σε κάποιες αγορές, η αλλαγή είναι πάντως αρκετά μεγάλη και φτάνει έως και το 80%. Συγκεκριμένα, στην Βρετανία, υπάρχει η standard συνδρομή που ανεβαίνει από τις 19,99 λίρες στις 35,99 λίρες!


Θυμίζουμε πως το EA Play είναι η συνδρομητική υπηρεσία του publisher που προσφέρει αρκετούς τίτλους όπως και ένα δεκάωρο trial νέων παιχνιδιών της EA. H βασική έκδοση της υπηρεσίας είναι επίσης διαθέσιμη μέσω του Xbox Game Pass Ultimate. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*