Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft ολοκλήρωσε την εξαγορά των Activision Blizzard και King (trailer)

Η Microsoft ολοκλήρωσε και επίσημα την εξαγορά της Activision Blizzard και της King, αξίας $68,7. Πρόκειται για το πιο μεγάλο deal όλων των εποχών στη βιομηχανία του gaming, κάτι που σημαίνει ότι η δημιουργός του Xbox έχει πλέον υπό τη ιδιοκτησία της δημοφιλείς σειρές όπως Call of Duty, Warcraft και Diablo. Μην ξεχνάμε ότι στο "πακέτο" της συμφωνίας περιλαμβάνεται η King δημιουργός του Candy Crush, μαζί με τις Infinity Ward, Raven Software, Sledgehammer Games, Treyarch, Toys for Bob, Beenox και High Moon Studios.

Σε δηλώσεις για το θέμα προέβη ο επικεφαλής του τμήματος video games της Microsoft, Phil Spencer, που τόνισε ότι πλέον όλοι μαζί ως ομάδα θα διδαχτούν, θα καινοτομήσουν και θα συνεχίσουν να τηρούν τη υπόσχεση να προσφέρουν τη χαρά του gaming σε όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους. Σημείωσε ότι κανείς και τίποτα δεν θα αποκλειστεί από τη διαδικασία, σε ένα περιβάλλον εργασίας που θα ωθήσει τους πάντες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Για μια ακόμα φορά επανέλαβε ότι στο επίκεντρο όλων βρίσκονται οι παίκτες.




Για μια υπέροχη μέρα έκανε λόγο ο CEO της Microsoft, Satya Nadella, που ουσιαστικά επανέλαβε ανάρτηση του Phil Spencer.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*