Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H SEGA ακύρωσε την κυκλοφορία του Hyenas και άλλων τίτλων σε ανάπτυξη

*
Αναταραχή στο πρόγραμμα κυκλοφοριών της SEGA, με την ιαπωνική εταιρεία να ανακοινώνει την ακύρωση -αρχικά- του Hyenas της Creative Assembly. H αποκάλυψη έγινε στο πλαίσιο ενημέρωσης για τα οικονομικά της εταιρείας και κύριος λόγος αυτής της απόφασης ήταν η χαμηλή κερδοφορία στην αγορά της Ευρώπης. Η εταιρεία σημείωσε πως εξετάζει αναλυτικά κάθε περίπτωση και με τα νέα δεδομένα το Hyenas και κάποια παιχνίδια που βρίσκονται ακόμη σε φάση ανάπτυξης ακυρώνονται οριστικά. Οι αναθεωρημένες προβλέψεις της SEGA αναμένουν απώλειες για το οικονομικό έτος που διανύει και λήγει στις 31 Μαρτίου του 2024. Το Hyenas ήταν ένα extraction multiplayer shooter και προγραμματίστηκε να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 για PC και συστήματα περασμένης και τωρινής γενιάς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*