Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony απενεργοποίησε τo στοκάρισμα συνδρομών για τα PS Plus και PS Now

*
Η Sony φέρεται να έχει απενεργοποιήσει τη δυνατότητα επέκτασης των συνδρομών για τις υπηρεσίες PlayStation Plus και PlayStation Now. Ένας ολοένα και αυξανόμενος αριθμός χρηστών των PS4 και PS5 αναφέρει αδυναμία εξαργύρωσης προπληρωμένων καρτών το τελευταίο διάστημα. Πολλοί απευθύνθηκαν στην υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης του PlayStation και αυτό που γίνεται κατανοητό είναι πως η εταιρεία έχει προς το παρόν μπλοκάρει τη δυνατότητα "φορτώματος" στις συνδρομητικές της υπηρεσίες.

Διαβάστε ακόμη: αυτές είναι οι τιμές των νέων πακέτων PlayStation Plus στην Ελλάδα


"Λόγω των επερχόμενων αλλαγών στη συνδρομητική υπηρεσία PS Plus, έχουμε αφαιρέσει τη δυνατότητα για stacking. Κατανοούμε το πόσο σημαντικό είναι αυτό για εσάς και θα έχουμε απαντήσεις ως προς το πως θα λειτουργήσει όταν η νέα υπηρεσία PS Plus γίνει διαθέσιμη. Κατανοούμε πόσο ενοχλητικό μπορεί να είναι αυτό. Μπορώ μόνο να σας συμβουλεύσω να περιμένετε μέχρι να λήξει η τρέχουσα συνδρομή σας και μετά να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό. Το extension/stacking δεν είναι πλέον διαθέσιμο".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*