Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H The Coalition φαίνεται πως ετοιμάζει το επόμενο Gears of War

*
Το περιεχόμενο νέας αγγελίας εργασίας που αναρτήθηκε στο Careers portal της Microsoft, πολύ πιθανό να αφορά την ανάπτυξη του Gears of War 6. Με την αγγελία ζητείται Lead Mission Designer, γίνεται αναφορά στο μέλλον της σειράς αλλά και στον τρόπο με τον οποίο αυτός που θα πάρει τελικά τη θέση, θα συνεργαστεί με τον "Campaign Director" για τον επόμενο τίτλο του franchise.

Lead Mission Designer – Gears of War – The Coalition
"The Coalition is seeking an inspiring, highly motivated Mission Design Lead with a proven track record of delivering highly engaging, high-quality campaign experiences in games. In this position you will work with the Campaign Director and the Level Design Team to design the campaign experience, its pacing, its rewards, and the features that surround it."


Βεβαίως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η The Coalition ετοιμάζει το Gear of War 6, ενώ η ομάδα ανάπτυξης εργάζεται και σε αρκετά άλλα projects που δεν έχουν ανακοινωθεί, σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες ο Aaron Greenberg, διευθυντικό στέλεχος του Xbox.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*