Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ανάπτυξη του Skull Island: Rise of Kong πραγματοποιήθηκε από το μηδέν μέσα σε ένα χρόνο

*
Στις 17 Οκτωβρίου 2023 κυκλοφόρησε το Skull Island: Rise of Kong και πολλοί παίκτες έκαναν φανερή τη δυσαρέσκεια τους σχετικά τη χαμηλή ποιότητα του τίτλου τόσο σε επίπεδο γραφικών όσο και gameplay.

Οι developers του παιχνιδιού ανακοίνωσαν πως η ανάπτυξη του τίτλου πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα χρόνο, μετά το αυστηρό χρονοδιάγραμμα που επιβλήθηκε από τη Game Mill.


Μέσα από ανώνυμες πηγές μαθαίνουμε πως “η ανάπτυξη του τίτλου ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2023 και έπρεπε να ολοκληρωθεί μέχρι τις 2 Ιουνίου του 2023” ενώ για ορισμένα τμήματα του παιχνιδιού εργάστηκαν παράλληλα 20 developers. Επίσης, έγινε ευρέως γνωστό πως η Game Mill δεν παρείχε αρκετή χρηματοδότηση ώστε να προσλάβει τους καλύτερους επαγγελματίες του είδους μιας και η συνεργασία της με την InguanaBee χαρακτηρίζεται ως “σχέση αγάπης/μίσους”.

Σύμφωνα με την InguanaBee, οι εργασίες της εταιρείας από τον Φεβρουάριο του 2023 βρίσκονταν σε φρενήρεις ρυθμούς ώστε να αποδώσουν στο μέγιστο και να παραδώσουν ένα αξιοπρεπές παρόλο που “κάθε ελπίδα είχε χαθεί”, όπως είπαν και οι ίδιοι. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*