Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Creative Assembly ετοιμάζεται για σοβαρές αλλαγές στη σειρά Total War

*
Αλλαγές έρχονται το επόμενο διάστημα στη σειρά Total War, με τη developer Creative Assembly να απολογείται για τα πρόσφατα λάθη, έπειτα και από τις αντιδράσεις της κοινότητας των παικτών. Σε blog που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Total War, με τίτλο "A Message from Total War's Leadership Team," ο αντιπρόεδρος της Creative Assembly, Roger Collum ζητάει συγνώμη από τους παίκτες λέγοντας: "Λυπούμαστε", και σημειώνει τα βήματα που θα ακολουθήσει το studio για να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της κοινότητας των παικτών.

"Ήταν μερικοί δύσκολοι μήνες και αναγνωρίζουμε ότι κάναμε λάθη όσον αφορά τη σχέση μας με όλους σας", έγραψε ο Collum. "Ήταν μια συνεχής συζήτηση εσωτερικά για το πώς μπορούμε να επιστρέψουμε σε στέρεα βάση. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι δεν θα είναι εύκολο και ότι θα χρειαστεί χρόνος και προσπάθεια".


Το μεγαλύτερο μέρος της κριτικής των παικτών έχει να κάνει με την πολιτική της Creative Assembly να πουλάει ακριβά τα DLC. Για τον λόγο αυτό ένα μέρος του blog αναφέρεται στα βήματα που θα ληφθούν για το επιπλέον περιεχόμενο του Total War: Warhammer III. Επίσης, η τιμή του Total War: Pharaoh θα μειωθεί από τα €60 στα €40 και κάτι ανάλογο θα συμβεί με τις εκδόσεις Deluxe και Dynasty.

Ο Collum ολοκληρώνει λέγοντας: "Όπου κάνουμε λάθη σε αυτό το επόμενο μέρος του ταξιδιού μας, θα εργαστούμε σκληρά για να ενεργήσουμε πιο γρήγορα για να τα αντιμετωπίσουμε, ενώ μαθαίνουμε από αυτές τις στιγμές, και να κάνουμε πάντα βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Ελπίζουμε ότι θα έχετε υπομονή για εμάς καθώς βρίσκουμε ξανά τα πατήματά μας και ελπίζουμε τους επόμενους μήνες να μπορούμε να σας αποδείξουμε όλα αυτά με πράξεις μαζί με τα λόγια". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*