Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η DICE αποκάλυψε τη δεύτερη σεζόν του Battlefield 2042 (trailer)

Η δεύτερη σεζόν του Battlefield 2042 θα ξεκινήσει στις 30 Αυγούστου 2022, περίπου δύο μήνες μετά την έναρξη της πρώτης. Μαζί της θα φέρει έναν νέο χάρτη, έναν νέο specialist, δυο νεά οχήματα και μερικά νέα όπλα.

Ο νέος χάρτης με τίτλο Stranded τοποθετείται στον Παναμά και περιλαμβάνει μια λίμνη που έχει αποστραγγιστεί από νερό. Οι παίκτες θα δίνουν μάχες γύρω και μέσα σε ένα πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που έχει ναυαγήσει σε μια παραλία και στεγάζει ένα κέντρο παράνομης εμπορίας όπλων.




Ο νέος Specialist, Charlie Crawford θα είναι εξοπλισμένος με ένα minigun, που θα μπορεί να ελεγχθεί από οποιονδήποτε στο πεδίο της μάχης.

Η λίστα με τα άλλα νέα όπλα περιλαμβάνει την καραμπίνα AM40, το Avancys LMG και το sidearm όπλο PF51, ενώ το νεό gadget είναι ένα concussion grenade.

Για την μετακίνησή τους στον χάρτη, οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το off-road buggy Polaris RZR και το βαρύ όχημα εδάφους EBLC-RAM. Το τελευταίο μπορεί να προστατευτεί από εισερχόμενες ζημιές μέσω του AMP που διαθέτει και να τοποθετήσει ένα spawn beacon στο πεδίο της μάχης.



Ανάμεσα στα νεά χαρακτηριστικά που θα εισαχθούν με τη δεύτερη σεζόν είναι τα Assignments, η ολοκλήρωση των οποίων ξεκλειδώνει Vault Weapons.

Τα Vault Weapons ήταν προηγουμένως διαθέσιμα μόνο στο Battlefield Portal και πλέον μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά από το All-Out Warfare, όταν ξεκλειδωθούν. Περιλαμβάνουν το M60E4 και το M16A3, ενώ περισσότερα θα ξεκλειδωθούν όσο προχωράει η σεζόν.

Τα Assignments μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να ξεκλειδώσετε αντικείμενα από προηγούμενες σεζόν, όπως Specialists, όπλα, gadgets και οχήματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Digital Illusions CE (DICE)

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Electronic Arts

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*