Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Epic Games απόκτησε Apple Developer Account, ανοίγει ο δρόμος για το Fortnite και ευρωπαϊκό ηλεκτρονικό κατάστημα σε iOS

*
Η Epic Games ξεκινάει την ανάπτυξη μια έκδοσης του Epic Games Store η οποία θα γίνει διαθέσιμη για τους χρήστες του iOS στην Ευρώπη, καθώς η εταιρεία απόκτησε ένα Apple Developer Account. Έτσι το Fortnite θα επιστρέψει σε iPhones, μερικά χρόνια μετά τον αποκλεισμό του, λόγω του ότι η Epic Games πρόσθεσε στο παιχνίδι τη δυνατότητα για απευθείας αγορές, παρακάμπτοντας το 33% που θέλει ως προμήθεια η Apple. Το "νέο" ηλεκτρονικό κατάστημα θα ξεκινήσει να λειτουργεί εντός του 2024 και υπεύθυνη για αυτό θα είναι η Epic Games Sweden.

Επίσης, τα στατιστικά που ανακοινώθηκαν αποκαλύπτουν ότι τον Δεκέμβριο του 2023 το Epic Games Store είχε 75 εκ. ενεργούς χρήστες, που ξόδεψαν $950 εκ. Από αυτά, τα $310 εκ. αφορούν third-party games και τα υπόλοιπα πήγαν σε παιχνίδια της Epic. Λογικά η πλειοψηφία ξοδεύτηκε στο Fortnite. Επίσης, το 2023 το ηλεκτρονικό κατάστημα πρόσφερε δωρεάν 86 παιχνίδια συνολικής αξίας $586 εκ. με τον μέσο όρο του όφελους να υπολογίζεται σε $2.055 ανά παίκτη.


Μέσα στο τρέχον έτος, το Epic Games Store θα αποκτήσει έναν νέο download manager, που θα επιτρέπει τον προγραμματισμό των downloads και τα τροποποιεί τη σειρά στην ουρά αναμονής, ένα βελτιωμένο Offline Mode, υποστήριξη για συνδρομές από τους εκδότες και τους developers, συν pre-loading για προ-παραγγελίες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*