Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η επόμενη κονσόλα της Nintendo δεν θα είναι μια εντελώς νέα πλατφόρμα

*
Το Nintendo Switch 2 ή όπως αλλιώς επιλέξει να το ονομάσει η ιαπωνική εταιρεία, δεν θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό σύστημα σε σχέση με το υπάρχον. Στην πραγματικότητα θα έχει αρκετές ομοιότητες με το Nintendo Switch. Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της Nintendo, ο πρόεδρός της, Shuntaro Furukawa, ρωτήθηκε όπως ήταν πολύ φυσικό για την επόμενη κονσόλα. Πιο συγκεκριμένα, κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα αν θα πρόκειται για ένα εντελώς νέο σύστημα ή κάτι που θα μοιάζει με το original Nintendo Switch.

“Το επόμενο μοντέλο Switch είναι ο κατάλληλος τρόπος για το περιγράψεις", απάντησε ο Furukawa.


Ως τώρα, μόνο φήμες υπάρχουν για το επόμενο hardware της ιαπωνικής εταιρείας και όπως έγινε γνωστό θα ανακοινωθεί μέσα στο τρέχον οικονομικό έτους, που θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαρτίου 2025. Αυτό σημαίνει ότι ίσως έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*