Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Frogwares απόκτησε τα δικαιώματα έκδοσης του The Sinking City

*
Η Frogwares ανακοίνωσε ότι είναι πλέον ο μοναδικός εκδότης του The Sinking City. Έτσι θα κυκλοφορήσει εκ νέου το horror game σε όλες τις πλατφόρμες. "Είμαστε χαρούμενοι που επιτέλους αφήσαμε πίσω μας όλο αυτό το θέμα και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα νέα για το μέλλον του franchise πολύ σύντομα", αναφέρει η σχετική δήλωση της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον, ενημερώνει ότι τα παλία save files δεν θα είναι συμβατά με τη νεότερη έκδοση του παιχνιδιού για Steam και Epic Games Store. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την υπάρχουσα έκδοση ως τις 28 Φεβρουαρίου 2024.

Αν θυμόσαστε το 2020 ξέσπασε μια διαμάχη ανάμεσα στη Frogwares και τη Nacon που εκτελούσε χρέη εκδότη. Τότε, το studio απέσυρε το The Sinking City από όλα τα καταστήματα, κατηγορώντας τη Nacon για πληρωμές που δεν είχαν πραγματοποιηθεί, παρακράτηση €1 εκ. για δικαιώματα και υποστήριξη ότι της άνηκαν τα δικαιάματα του IP, κάτι που το studio επέμενε πως πάντοτε του άνηκε. Τον Μάιο του 2021, η Frogwares προχώρησε σε DMCA για την αφαίρεση του τίτλου από το Steam, μερικές μέρες αφότου είχε ζητήσει από τους χρήστες να μην το αγοράσουν.


Στη συνέχεια, κατηγόρησε τη Nacon ότι αντέγραψε παράνομα το The Sinking City από άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα, με σκοπό να το πουλήσει στο Steam. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*