Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Konami θα ανακοινώσει την επιστροφή γνωστής σειράς στο Tokyo Game Show 2022

*
Όπως φαίνεται η Konami ετοιμάζει μια σημαντική ανακοίνωση, για το επερχόμενο Tokyo Game Show 2022, καθώς η εταιρεία θα ανακοινώσει ένα νέο τίτλο από ένα “ήδη γνωστό και αγαπημένο franchise”.

Η Komani θα έχει την δική της παρουσίαση, διάρκειας 45 λεπτών στις 16 Σεπτεμβρίου, με τους περισσότερους τίτλους να είναι ήδη γνωστοί. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, την εμφάνιση του θα κάνει ως προσκεκλημένος ο διάσημος voice actor, Yuki Kaji, σύμφωνα με την Konami, καθώς αναφέρει πως ο Yuki Kaji “αντιπροσωπεύει” το κοινό του franchise.

Αν και οι εικασίες είναι πολλές, ο Yuki Kaji έχει χαρίσει την φωνή του σε αρκετές σειρές anime και παιχνίδια όπως το Final Fantasy. Από την πλευρά του το VGC ισχυρίζεται πως η ανακοίνωση αυτή αφορά έναν τίτλο που δεν σχετίζεται με τα μεγάλα franchises της Konami, Castlevania, Silent Hill και Metal Gear Solid. Μάλιστα, το VGC είχε παρουσιάσει στο παρελθόν πως η Bloober Team ήδη εργάζεται στην ανάπτυξη ενός remake για το Silent Hill 2.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*