Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Remedy Entertainment ακύρωσε το multiplayer game με κωδική ονομασία Kestrel

*
Η Remedy Entertainment ακύρωσε ένα από τα multiplayer projects της που είχε σε διαδικασία ανάπτυξης, με κωδική ονομασία Kestrel. Σε δήλωσή της, η ομάδα ανάπτυξης του Alan Wake 2 αναφέρει ότι η ακυρωση απόφασιστηκε σε συνεργασία με τη συνχρηματοδότρια Tencent, προκειμένου το studio να επικεντρωθεί σε άλλα παιχνίδια.

Το Kestrel- προηγουμένως γνωστό ως Vanguard- ήταν ένα premium cooperative multiplayer game, τη δημιοργία του οποίου είχε αναλάβει μια μικρή ομάδα, όπως σημειώνει η Remedy. Επιπλέον, η εταιρεία έχει υπό ανάπτυξη ένα ακόμα multiplayer project, με κωδική ονομασία Condor, που τοποθετείται στο σύμπαν του Control.


"Το με κωδική ονομασία Kestrel έδειξε από νωρίς ότι είναι υποσχόμενο, αλλά το project βρισκόταν ακόμα σε αρχικό στάδιο. Τα άλλα projects μας έχουν προχωρήσει καλά και προχωρούν στα επόμενα στάδια ανάπτυξης και η αυξανόμενη εστίαση σε αυτά μας παρέχει οφέλη".

"Μπορούμε να ανακατανείμουμε τους ταλαντούχους προγραμματιστές του Kestrel σε αυτά τα άλλα projects παιχνιδιών και πολλές από τις διαδικασίες υποστήριξής μας δίνουν επιπλέον έμφαση στις λειτουργίες τους. Αυτό είναι ένα ακόμη μέσο για να διασφαλίσουμε ότι τα gaming projects μας θα συνεχίσουν να προχωρούν καλά".

"Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα ανάπτυξης του Kestrel. Αν και αποφασίσαμε να διακόψουμε το έργο για το ευρύτερομόφελος της Remedy, η ομάδα μας έκανε καλή δουλειά και μας παρείχε πολύτιμες γνώσεις. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Tencent για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους. Ήταν πολύ επαγγελματίες και υποστηρικτικοί". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*