Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony παρουσίασε τα Cinematic και VR modes και το UI του PS VR2

*
Η Sony Interactive Entertainment παρουσίασε στοιχεία από την εμπειρία που αναμένεται να βιώσουν οι χρήστες του PlayStation VR2, στα οποία περιλαμβάνονται το see-through view, το broadcasting και το play area customization.



Με το PlayStation VR2, θα μπορείτε να δείτε τι υπάρχει στον περιβάλλον χωρο τη στιγμή που φοράτε το headset, μέσω του see-through feature. Είναι κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν θέλετε να δείτε που που βρίσκονται για παράδειγμα τα PlayStation VR2 Sense controllers, δίχως να βγάλετε το headset. Χάρη στις ενσωματωμένες, εμπρός κάμερες του PlayStation VR2, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα πατώντας το πλήκτρο function στο headset ή χρησιμοποιώντας το Card στο Control Center, να μεταφέρονται ανάμεσα στην προβολή του περιβάλλοντος χώρου και στο περιχόμενο του PlayStation VR2. Το Card στο Control Center προσφέρει και γρήγορη πρόσβαση σε άλλες λειτουργίες του PlayStation VR2, όπως η τροποποποίηση της play area. Σημειώνεται ότι κατά τη λειτουργία see-through δεν υπάρχει η δυνατότητα καταγραφής.



Με το νέο broadcast feature του PlayStation VR2 θα μπορείτε να καταγράφετε τον ευατό σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, συνδέοντας στην κονσόλα την PS5 HD Camera.



Η play area του PlayStation VR2 μπορεί να διαμορφωθεί με τη χρήση των PlayStation VR2 Sense controllers και των ενσωματωμένων καμερών. Οι κάμερες θα σας επιτρέψουν να σκανάρετε το δωμάτιο, ενώ τα PlayStation VR2 Sense controllers θα σας επιτρέψουν να διαμορφώσετε το play area που θα εξυπηρετεί το play style και τον διαθέσιμο χώρο στο δωμάτιό σας.

Όταν παίζετε, αν φτάσετε κοντά στα όρια της περιοχής θα λάβετε σχετικό μήνυμα.





Στο VR Mode, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν ένα VR σε εικονικό περιβάλλον 360 μοιρών. Το περιεχόμενο θα απεικονίζεται σε 4000 x 2040 HDR video format (2000 x 2040 κάθε μάτι) με ρυθμό ανανέωσης 90Hz / 120Hz.

Στο Cinematic Mode, οι παίκτες θα μπορούν να βλέπουν το σύστημα και το UI του PS5, μαζί με όλα τα non-VR games και media, σε μια εικονική οθόνη κινηματογράφου. Στο Cinematic Mode το περιεχόμενο θα παρουσιάζεται σε 1920×1080 HDR video format με ρυθμό ανανέωσης 24 / 60Hz αλλά και 120Hz. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*