Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Take-Two τερματίζει την συνεργασία με την People Can Fly για το Project Dagger

*
Μια δυσάρεστη είδηση φέρνει η People Can Fly για το επερχόμενο της action-adventure Project Dagger, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, έλαβε επιστολή από την Take-Two με σκοπό τον τερματισμό της συνεργασίας από κοινού, πάνω στην ανάπτυξη και το publishing του τίτλου.

Το Project Dagger ανακοινώθηκε από την People Can Fly τον Ιούλιο του 2020 και αναπτύσσεται τα τελευταία δύο χρόνια με επικεφαλής τον director του Just Cause 3, Roland Lesterlin. Σχετικά με τη λήξη της συνεργασίας, η Take-Two αναφέρει πως δεν έχει σκοπό να προχωρήσει σε αγορά των IPs που έχουν αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια της συνεργασίας.

Από την πλευρά της People Can Fly, πάρα το γεγονός πως θα πρέπει μόνη της να στηρίξει το Project Dagger, o CEO της εταιρείας, Sebastian Wojciechowski δεν δηλώνει απογοητευμένος με την Take-Two, καθώς σημείωσε ότι διατηρούν καλές σχέσεις και πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο για μια συνεργασία στο μέλλον.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*