Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Techland ξεκίνησε τις ερωτήσεις για το Dying Light 3

*
Η Techland ξεκίνησε τις ερωτήσεις για το Dying Light 3, που προς το παρόν παραμένει στη σφαίρα των πιθανοτήτων. Την ίδια εβδομάδα με το λανσάρισμα του Dead Island 2, ο director της σειράς Dying Light, Tymon Smektała, ρώτησε μέσω Twitter τους fans, ποια θα ήθελαν να είναι η "ειδικότητα" του πρωταγωνιστή σε περίπτωση που κυκλοφορήσει το Dying Light 3. Όπως θα δείτε στη συνέχεια, οι επιλογές ήταν τέσσερις και το 42,8% απάντησε GRE Agent.

Ο Smektała ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για την ανακοίνωση ενός ακόμα παιχνιδιού για τη σειρά, κάτι βεβαίως που δεν φαντάζει απίθανό, με δεδομένη την επιτυχία των δύο προηγούμενων. Το Dying Light λανσαρίστηκε το 2015 και το Dying Light 2 Stay Human επτά χρόνια μετά.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*