Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft ανακοίνωσε το Tom Clancy’s The Division 3

*
H Ubisoft όρισε τον Julian Gerighty ως παραγωγό του Tom Clancy’s The Division brand, προκειμένου να επιβλέπει όλα τα παιχνίδια και τα προϊόντα του franchise, όπως το Tom Clancy’s The Division 3 που μόλις ανακοινώθηκε.

Εκτός από το Tom Clancy’s The Division 3, ο Gerighty θα επιβλέπεθ και άλλα projects στο σύμπαν του Tom Clancy’s The Division, όπως το Tom Clancy’s The Division Resurgence και το Tom Clancy’s The Division Heartland. Μια από τις κύριες ασχολίες του θα είναι να δημιουργήσει μια ομάδα για το Tom Clancy’s The Division 2 και να φροντίσει ότι ο τίτλος θα συνεχίσει να υποστηρίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


“Μπορεί να έχουμε περισσότερους από 40 εκ. παίκτες όμως το The Division βρίσκεται ακόμα στα πρώτα του χρόνια ως franchise. Υπάρχουν ακόμα τόσο πολλές εκπληκτικές ιστορίες που θέλουμε να αφηγηθούμε, τόσοι πολλοί άνθρωποι που θέλουμε να προστατεύσουμε και τόσα πολλά μέρη προς εξερεύνησης", τόνισε ο Gerighty. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*