Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jeff Grubb: "Ανά πάσα στιγμή η ανακοίνωση για το PlayStation Showcase του Μαΐου

*
Ο γνωστός δημοσιογράφος και Insider, Jeff Grubb επανέλαβε ότι το φημολογούμενο PlayStation Showcase θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Μάΐο. Η κουβέντα εκ μέρους του Grubb ξεκίνησε πριν μερικές εβδομάδες και μάλιστα υποστήριζε πως το Silent Hill 2 Remake θα είναι μεταξύ των παιχνιδιών που θα παρουσιαστούν στο show. Ναι μεν δεν είναι σίγουρος για το πότε θα πραγματοποιηθεί, όμως λέει πως η ανακοίνωσή του μπορεί να πραγματοποιηθεί ανά πάσα στιγμή.

"Το PlayStation Showcase θα πραγματοποιηθεί προφανώς αυτό τον μήνα", είπε ο Grubb κατά τη διάρκεια ενός stream. "Αλλά αν είναι την επόμενη εβδομάδα ή τη μεθεπόμενη εβδομάδα, ειλικρινά δεν ξέρω. Μπορεί να είναι στο τέλος του μήνα, αλλά δεν θα εκπλαγώ αν αυτό συμβεί την επόμενη εβδομάδα, μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*