Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κάποιος βρήκε ένα N64 Kiosk των McDonald’s γεμάτο με Xbox 360 games σε οδοντιατρείο!

*
Ένας Αμερικανός που επισκέφθηκε τον οδοντίατρό του, είδε στην αίθουσα αναμονής του οδοντιατρείου ένα N64 Kiosk των McDonalds παραμετροποιημένο και γεμάτο με Xbox 360 games! Ο ίδιος σημειώνει πως ο οδοντίατρος παραμετροποίησε το kiosk για να περάσει μέσα κονσόλα Xbox 360 με πολλά games, έτσι ώστε να περνούν το χρόνο τους τα παιδιά που περίμεναν τη σειρά τους και το ραντεβού τους.

Το συγκεκριμένο κιόσκι είχε εγκατασταθεί με Nintendo 64 στα McDonalds στα τέλη των 90s και στις αρχές των 2000s και όπως φαίνεται αλλάχθηκε από την εταιρεία KidzPace που ειδικεύεται στη δημιουργία τέτοιων «σταθμών» με videogames σε εστιατόρια, γραφεία, νοσοκομεία και ξενοδοχεία. Η εταιρεία δεν πουλάει πλέον το kiosk με Xbox 360, αλλά υπάρχει ένα video στο YouTube που δείχνει το προϊόν της.


Το κόστος του ήταν στα 3395 δολάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*