Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση και μείωση τιμής για το Ark: Survival Ascended

*
Η κυκλοφορία του Ark: Survival Ascended θα καθυστερήσει και πλέον το παιχνίδι αναμένεται τον Οκτώβριο. Βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης για PS5, Xbox Series X, Xbox Series S, και PC. Η Studio Wildcard που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του δηλώνει ότι, η χρήση της Unreal Engine 5.2 είναι μια δοκιμασία, όμως πολύ ενδιαφέρουσα. Ο τίτλος θα λανσαριστεί σε έκδοση early access. Αρχικά, η τιμή του θα είναι €39,99, όμως στη συνέχεια θα αυξηθεί στα €44,99.

Ουσιαστικά, πρόκειται για το remaster του Ark: Survival Evolved που κυκλοφόρησε το 2015 και όσοι θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν είναι υποχρεωμένοι να αγοράσουν τη νέα έκδοση, μιας και στις 30 Σεπτεμβρίου θα πάψουν να λειτουργούν οι servers του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*