Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κάτι ανάμεσα σε PS4 και Xbox One ίσως είναι το Nintendo Switch 2, αναφέρει η Activision

*
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το The Verge, τον Δεκέμβριο του 2022 υπήρξε μια συνάντηση διευθυντικών στελεχών της Activision και της Nintendo, με αντικείμενο συζήτησης της επόμενη κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας.

Σε email του, ο Chris Schnakenberg της Activision υποστηρίζει ότι η νέα πλατφόρμα της Nintendo- που αναφέρεται ως "NG Switch"- ίσως βρίσκεται τεχνικά στο ίδιο επίπεδο με το PS4 και το Xbox One. Ο Schnakenberg σημείωσε, "Θα ήταν χρήσιμο να διασφαλιστεί η έγκαιρη πρόσβαση σε πρωτότυπα του development hardware για να υπάρχει έγκαιρα αυτή η γνώση".


Ο CEO της Activision Blizzard Bobby Kotick φέρεται να μίλησε με τον πρόεδρο της Nintendo, Shuntaro Furukawa στις 15 Δεκεμβρίου 2022.

Επιπλέον, το δημοσίευμα του The Verge ανεφέρει ότι ο Kotick κατέθεσε στην υπόθεση της Microsoft εναντίον της FTC ότι η Activision θα σκεφτόταν να φέρει το Call of Duty στο Switch μόλις ενημερωθεί για τις τεχνικές προδιαγραφές της επόμενης κονσόλας της Nintendo. Ο Kotick παρατήρησε επίσης ότι η Activision "έχασε την ευκαιρία" να φέρει παλαιότερα παιχνίδια Call of Duty στο Switch.

Αλλά κοιτάζοντας το μέλλον, ο Kotick είπε ότι "θα ήθελε να έχει στο μυαλό του" το ότι η εταιρεία θα φέρει μελλοντικά παιχνίδια Call of Duty σε μια πλατφόρμα της Nintendo, αλλά δεν μπορεί να επιβεβαιώσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μέχρι να μπορέσει η Activision να μάθει περισσότερα για την πλατφόρμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*