Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κέρδη ρεκόρ για το Xbox το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους

*
Με κέρδη ρεκόρ έκλεισε το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους για τον τομέα gaming της Microsoft. Πιο συγκεκριμένα, την περίοδο 1 Ιανουαρίου έως 31 Μαρτιου 2022, τα έσοδα της εταιρείας από το τμήμα gaming ήταν αυξημένα κατά 6% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο ένα χρόνο πριν. Έτσι λοιπόν από $3,53 δισ. το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2021, έφτασαν τα $3,74 δισ.

Σύμφωνα με τον αναλυτή της Niko Partners, Daniel Ahmad, πρόκειται για το καλύτερο τρίμηνο του Xbox όλων των εποχών, αν εξαιρέσουμε αυτά που συμπίπτουν με εορταστικές περιόδους.


Τα έσοδα που αφορούν περιεχόμενο και υπηρεσίες του Xbox αυξήθηκαν σε ποσοστό 4% από έτος σε έτος, με τις συνδρομές του Xbox Game Pass και τις πωλήσεις first party games να αντισταθμίζουν την μείωση πωλήσεων third-party games.

Σημαντική αύξηση της ταξης του 14% κατέγραψε και ο τομέας του hardware, με τη ζήτηση για Xbox Series X και Xbox Series S να παραμένει σε υψηλό επίπεδο.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*