Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κι όμως, νέο system update για το PS3 κυκλοφόρησε η Sony!

*
Μπορεί να βρισκόμαστε στο 2023, όμως η Sony κυκλοφόρησε ένα νέο system update για το PlayStation 3. Προφανώς υπάρχουν λόγοι για την ύπαρξη του PS3 firmware version 4.90, που σύμφωνα με τις σημειώσεις που το συνοδεύουν, βελτιώνει τις επιδόσεις του συστήματος. Πέρα από αυτό σίγουρα έχει να κάνει και με το DRM, με δεδομένο το ότι απαιτούνται συνεχείς ανανεώσεις για τα AACS license keys, προκειμένου να είναι δυνατή η αναπαραγωγή ταινιών από δισκάκια Blu-ray. Αν δεν ενημερώσετε το σύστημά σας, πιθανό να χάσετε- έστω και προσωρινά- τη δυνατότητα. Ακόμα, ένα τέτοιο update έχει σκοπό να εμποδίσει την εγκατάσταση custom firmware ή έστω να την καθυστερήσει, μέχρι οι επιτήδιοι να βρουν τρόπο να το παρακάμψουν. Σε κάθε περίπτωση, το νέο system update δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη σε κανέναν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*