Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Leakers και insiders το επιβεβαιώνουν: «Έρχεται remake του Resident Evil 1»

*
Η Capcom φαίνεται να δουλεύει πάνω σε ένα Resident Evil 1 του Resident Evil 1, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσαν γνωστοί insiders και leakers της αγοράς. Συγκεκριμένα, ο Dusk Golem και ο YouTuber Biohazard Declassified αναφέρουν ότι η ιαπωνική εταιρεία δουλεύει στο να φέρει το παιχνίδι που τα ξεκίνησε όλα για τη σειρά, ξανά στο προσκήνιο.

Όπως αναφέρεται θα έχει πιο αργό ρυθμό από το Resident Evil 2 Remake, μια διαφορετική οπτική και κάμερα και θα εξερευνά σε μεγαλύτερο βάθος το lore του game. Κάθε ζόμπι θα έχει το δικό του ξεχωριστό μοντέλο, καθώς υπάρχουν λιγότεροι εχθροί στο game, ενώ θα δούμε και την επιστροφή των Crimson Heads. Σε κάθε δωμάτιο θα υπάρχουν assets που θα φορτώνουν με το που ανοίγουν πόρτες, οπότε δεν θα έχουμε pre-rendered backgrounds. Βελτιώσεις θα έχουμε και στα γραφικά και τους φωτισμούς.


Ο Dusk Golem σημειώνει πως το Resident Evil 1 Remake αναπτύσσεται και θα κυκλοφορήσει στην 30η επέτειο του franchise, το 2026.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*