Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Manor Lords: Επιτυχίες με το καλημέρα για το city builder του Greg Styczeń στο Steam

*
Το Manor Lords πούλησε 1 εκατομμύριο αντίτυπα στο Steam μέσα σε 24 ώρες από την κυκλοφορία του, όπως αποκάλυψε η Hooded Horse. Αυτό ήταν λίγο ως πολύ αναμενόμενο, καθώς το medieval city builder/strategy hybrid ήταν ένα από τα παιχνίδια του Steam με τις περισσότερες παρουσίες στο wishlist των χρηστών. Την Παρασκευή 26 Απριλίου, την ημέρα δηλαδή που κυκλοφόρησε προσέλκυσε περισσότερους από 156.000 ταυτόχρονους παίκτες και ο αριθμός τους αυξήθηκε στους 173.178. Δύο ημέρες αργότερα. Σύμφωνα με τη Hooded Horse είναι ο υψηλότερος αριθμός ταυτόχρονων παικτών που έχει συγκεντρώσει στο Steam κάποιο city building game.

Σειρά πήρε τώρα ο developer Greg Styczeń, που μέσω μιας ανάρτησης στο X μας ενημερώνει για το τι έρχεται στη συνέχεια σχετικά με το Manor Lords. Σημειώνεται ότι τα υπάρχοντα saves θα λειτουργούν άψογα με το επερχόμενο update.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*