Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλη διαρροή εικόνων από το επόμενο παιχνίδι της Valve!

*
Λεπτομέρειες διέρρευσαν για το επερχόμενο παιχνίδι της Valve, με τίτλο Deadlock. Πρόκειται για ένα third person hero shooter, στο ύφος του Overwatch, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Tyler McVicker, ο οποίος είναι βετεράνος δημοσιογράφος της Valve. Ο ίδιος αναφέρει πως ο τίτλος έχει εκατοντάδες παίκτες αυτή τη στιγμή, σε ένα κλειστό alpha playtest, ενώ πρόκειται πολύ σύντομα να ανακοινωθεί και επίσημα.

YouTubers που ασχολούνται με competitive gaming, έχουν λάβει μάλιστα πρόσκληση για να δοκιμάσουν τον τίτλο και απ’ ότι φαίνεται, κάποιος αποφάσισε να παραβιάσει το NDA του!


Εικόνες από το playtest του Deadlock κάνουν τον γύρο των social media και δείχνουν μάχες έξι εναντίον εξι σε μεγάλους χάρτες, με lanes, όπως της DotA και του LoL ενώ χρησιμοποιούν και αντικείμενα και ικανότητες. Ο McVicker το περιέγραψε ως hero shooter με στοιχεία από MOBA και tower defense, κάπως σαν τα Valorant, Overwatch, Dota 2 και Team Fortress 2 να έκαναν ένα παιδάκι όλα μαζί.

Ο τίτλος έχει αισθητική Sci-Fi και φαίνεται να διαφέρει αρκετά από άλλους τίτλους στους οποίους μας έχει συνηθίσει η Valve. Οι εικόνες δείχνουν έναν χαρακτήρα ονόματι Grey Talon, οπλισμένο με τόξο, που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει και παγίδες. (Tweet Embed)

O ίδιος δημοσιογράφος, αναφέρει πως το Deadlock είναι το επόμενο τεράστιο project της Valve, και είναι σε ανάπτυξη από το 2018.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*