Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Michael Pachter: "Μετά τον Απρίλιο του 2025 η κυκλοφορία του GTA 6"

*
Αναλυτές υποστηρίζουν ότι το Grand Theft Auto 6 δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν τον Απρίλιο του 2025. Οι αναλυτές της Wedbush Securities, Michael Pachter και Nick McKay, λένε ότι με βάση τις πρόσφατες ανακοινώσεις για τα οικονομικά αποτελέσματα της Take-Two, το παιχνίδι δεν πρόκειται να λανσαριστεί στις αρχές του 2025, όπως αναμενόταν αρχικά. 

Σε νέα έρευνά τους με τίτλο: «Τα 7 δισεκατομμύρια δολάρια σημαίνει ότι δεν υπάρχει GTA το οικονομικό έτος 2025», οι αναλυτές έγραψαν: "Μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι το GTA VI έχει ξεφύγει από το οικονομικό έτος 2025, όπου αναμενόταν με βάση τις ως τώρα προσδοκίες μας".


«Η διοίκηση [της Take-Two] είχε πει ότι ο αριθμός των εσόδων από συμβόλαια του επόμενου έτους θα είναι λίγο πάνω από 7 δισεκατομμύρια δολάρια, πολύ μακριά από τα αρχικά σχόλιά της για 8 δισεκατομμύρια δολάρια τον Μάιο και την πρώτη αναθεώρησή της μόλις κάτω από 8 δισεκατομμύρια δολάρια τον Νοέμβριο", πρόσθεσαν.

"Η πτώση μας κάνει σχεδόν σίγουρους ότι το GTA VI δεν θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Με αυτά τα δεδομέα, δεν έχουμε κανένα λόγο να πιστεύουμε ότι το παιχνίδι έχει ξεφύγει από το ημερολογιακό έτος 2025, αλλά είναι λογικό να υποθέσουμε ότι θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα σε αυτό το έτος". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*