Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Modded Nintendo Switch OLED "τρέχει" σε 4K το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (video)

Ένα τροποποιημένο Nintendo Switch OLED μπορεί να τρέξει παιχνίδια σε ανάλυση που φτάνει τα 4K, με καλύτερες επιδόσεις, όπως θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια.

Όπως αναφέρεται στα Famiiboards forums, ο χρήστης του YouTube, Naga κατάφερε να τοποθετήσεις στην κονσόλα δύο chips των 4GB RAM, που τρέχουν σε υψηλή ταχύτητα. Κανονικά, η κονσόλα έχει 4GB. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ορισμένα από τα παιχνίδια να εκμεταλλευτούν την επιπλέον RAM, όμως τα πιο πολλά είναι "κλειδωμένα" στα 4GB. Σε συνδυασμό με overclocking, το Mortal Kombat 1, το Kingdom Come Deliverance και το Alien Isolation τρέχουν πολύ καλυτερα, ενώ το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom μπόρεσε να πιάσει τα 4K, μακριά όμως από μια επίδοση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως playable.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*