Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες ενδείξεις για την κυκλοφορία του The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition στο Nintendo Switch

*
Φαίνεται ότι είναι πλέον πολύ πιθανό, το The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition να κυκλοφορήσει και για το Nintendo Switch. Αφότου το παιχνίδι βαθμονομήθηκε στην Ταΐβάν πριν μερικούς μήνες, κάτι αντίστοιχο έγινε και στην Ευρώπη. Όπως εντόπισε η ιστοσελίδα NintendoPAL, ο τίτλος βαθμονομήθηκε από το PEGI, όμως ως ημερομηνία κυκλοφορίας αναγράφεται η 31η Αυγούστου 2022, κάτι που όμως δεν έγινε.

Το πιο πρόσφατο remaster του Skyrim ανακοινώθηκε τον περασμένο Αύγουστο, για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PS5, PS4 και PC και έγινε διαθέσιμο τον Νοέμβριο του 2021, για να συμπίπτει με την 10η επέτειο του RPG.


H Anniversary Edition ακολούθησε τη Legendary Edition του 2013 και τη Special Edition του 2016. Όπως συμβαίνει με την τελευταία, η latter, Anniversary Edition περιλαμβάνει μια βελτιωμένη έκδοση του αρχικού παιχνιδιού, συν τα expansions Dawnguard, Hearthfire και Dragonborn.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*