Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες και teaser trailer για το Professor Layton and the New World of Steam

Κατά τη διάρκεια του Level-5 Vision 2023 Tsuzumi event, η εταιρεία αποκάλυψε καινούργιες λεπτομέρειες, αλλά και ένα teaser trailer για το Professor Layton and the New World of Steam.

Η ιστορία του νέου κεφαλαίου της σειράς διαδραματίζεται έναν χρόνο μετά το Professor Layton and the Unwound Future, στο Steam Bison της Αμερικής. Εκεί, εξαιρετικά ανεπτυγμένες μηχανές που χρησιμοποιούν ατμό για ενέργεια, έχουν ξεπεράσει την τεχνολογία του Λονδίνου. Ξαφνικά, ένα μυστηριώδες γεγονός καλεί τους Professor Layton (Yo Oizumi) και Luke Triton (Mio Imada) σε μια ολοκαίνουργια περιπέτεια.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τίτλου δεν έγινε γνωστή, όμως σύμφωνα με τη Level-5, όσα games παρουσιάστηκαν στο event της, αναμένεται να διατεθούν στην αγορά μέσα στο 2023 ή εντός του 2024.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*