Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο φουτουριστικό sport game από τον συνδημιουργό του Wipeout, μέσω της νεοσύστατης Starlight Games (video)

O συνδημιουργός του Wipeout, Nick Burcombe, εργάζεται με τη Starlight Games για την ανάπτυξη ενός νέου παιχνιδιού που θα ανήκει στην κατηγορία των sports με αρκετά φουτουριστικά στοιχεία.

To εν λόγω studio έχει έδρα στο Liverpool και ιδρύθηκε από τον Gary Nichols. Ο συγκεκριμένος ξεκίνησε την καριέρα του στην Psygnosis και τα τελευταία είκοσι χρόνια διευθύνει το studio Atomicom που ευθύνεται για την έκδοση του House of Golf για το Nintendo Switch το 2019. Στην ομάδα του management παρίσταται ο Andy Santos, που βρίσκεται πίσω από το franchise Skate της EA, το Resident Evil: Operation Raccoon City και πρόσφατα στο Horizon: Call of the Mountain.


Η ίδρυση της Starlight Games ανακοινώθηκε τη Δευτέρα και έφερε μαζί της την είδηση πως έχει ήδη τρεις τίτλους υπό ανάπτυξη. Σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωση του studio “η εταιρεία σκοπεύει να δημιουργήσει ανεπανάληπτες εμπειρίες με τη χρήση της Unreal Engine 5, να καινοτομήσει στο gameplay και να επηρεάσει τους νέους developers”.

O Nichols είπε συγκεκριμένα πως “σκοπεύουμε να επικεντρωθούμε στη δημιουργικότητα ώστε τα όνειρά όλων μας να γίνουν πραγματικότητα. Στο μέλλον, θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε τους πόρους μας σε νέα ταλέντα ώστε να πάμε τη βιομηχανία ένα βήμα μπροστά”.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*