Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νεο story mod για το GTA V με την βοήθεια μοντέλων AI (video)

Ο Modder ‘Bloc’, έφτιαξε ένα νέο story-driven expansion mod για το Grand Theft Auto 5, με όνομα ‘Sentient Streets’. Το συγκεκριμένο mod προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία, διαφορετική από του main campaign του GTA V και η μεγαλύτερη καινοτομία του είναι οι AI NPCs.

Στο expansion, οι παίκτες μπαίνουν στον ρόλο ενός επιτυχημένου αστυνομικού του Los Santos Police Department. Με αυτόν, θα αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες κατά τις βάρδιες του, θα αλληλεπιδράσουν με στοιχεία εγκλημάτων και θα εξασκίσουν την αποφασιστικότητά τους, σύμφωνα με την περιγραφή του mod. Επιπλέον, οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα της επιλογής ως προς το πως να διαχειριστούν τις διάφορες καταστάσεις στην ζωή και δουλειά του χαρακτήρα.


Όπως προαναφέρθηκε, η μεγαλύτερη καινοτομία είναι η χρήση της μηχανής χαρακτήρων AI, Inworld, με φωνές από την ElevenLabs. Το Inworld AI, είναι εναλλακτική AI του ChatGPT. Το εργαλείο αυτό επιτρέπει στους game developers να ξεφύγουν από τους περιορισμούς των dialog trees για το narrative τους, υλοποιώντας την τεχνολογία στους NPC ενός παιχνιδιού. Ο Bloc υποστηρίζει πως το mod του χρησιμοποιεί πάνω από 30 διαφορετικά μοντέλα ΑΙ που επιτρέπουν στους παίκτες να κάνουν συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο με μέλη από αιρέσεις, αστυνομικούς και ανυποψίαστους πολίτες.

Το mod είναι ήδη διαθέσιμο στα mod sites και μπορείτε να το κατεβάσετε για να το δοκιμάσετε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*