Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο tech demo από τη The Coalition δημιουργημένο με την Unreal Engine 5 (video)

Κατά τη διάρκεια του The State of Unreal 2022 event της Epic Games παρουσιάστηκε ένα νέο tech demo της The Coalition, δημιουργημένο με την Unreal Engine 5.

Όπως αναφέρουν η Microsoft και η The Coalition:


"Το νεότερο demo της The Coalition που έχει δημιουργηθεί με τη βοήθεια της Unreal Engine 5 και έχει τίτλο "The Cavern", παρουσιάζει assets κινηματογραφικής ποιότητας, που περιλαμβάνουν δεκάδες εκατομμύρια πολύγωνα, τα οποία μπορούν να γίνουν render σε πραγματικό χρόνο, μια τεράστια βελτίωση στον τομέα των γραφικών".

Το tech demo παρουσιάζει ένα dungeon/ cave, σε έναν ανοικτό κόσμο και ένα ανθρώπινο χαρακτήρα, για τη δημιουργία του οποίου χρησιμοποιήθηke to Metahuman Creator.

Προς το παρόν δεν έχει παρουσιαστεί το επόμενο παιχνίδι της The Coalition, όμως με βάση το ιστορικό της δεν αποκλείεται να ετοιμάζει το επόμενο Gears.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*