Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Niantic: Σε δεκάδες απολύσεις και ακυρώσεις projects προχώρησε η developer του Pokemon Go

*
H Niantic, δημιουργός του Pokémon Go απέλυσε 230 υπαλλήλους της και ακύρωσε ορισμένα από τα projects που είχε σε διαδικασία ανάπτυξης. Θα πάψει να ασχολείται με το NBA All-World game που κυκλοφόρησε πρόσφατα, θα σταματήσει την ανάπτυξη του Marvel World of Heroes και θα βάλει λουκέτο στο studio της στο Los Angeles. To Pokémon Go "παραμένει ασφαλές" και αποτελεί την κορυφαία προτεραιότητα της εταιρείας, το μέγεθος της οποίας μειώνεται και τροποποιεί τους μελλοντικούς της στόχους.

Ο ιδρυτής της Niantic, John Hanke εξήγησε τις περικοπές αποδιδοντάς της στη μείωση των δαπανών μετά την Covid εποχή και στην ολοένα και πιο ανταγωνιστική αγορά παιχνιδιών AR, αλλά είπε επίσης ότι η ίδια η Niantic έπρεπε να "έχει την ευθύνη για τις δικές της επιδίοσεις".


Τα παιχνίδια για κινητά απαιτούν πλέον "εκθαμβωτική ποιότητα και καινοτομία", με τις ομάδες να πρέπει να είναι σε θέση να προσφέρουν άμεσα όλα τα παραπάνω, συμπλήρωσε ο Hanke.

Άλλα projects, όπως το Pikmin Bloom, το Peridot και το Monster Hunter Now δεν επηρεάζονται, προς το παρόν τουλάχιστον, από την αναδιάρθρωση της Niantic.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*