Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Systems: Έπιασε δουλειά η κοινοπραξία των Nintendo και DeNA

*
Η Nintendo και η DeNA ανακοίνωσαν ότι η κοινοπραξία τους, Nintendo Systems ξεκίνησε να λειτουργεί. Το 80% της νέας εταιρείας που ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο ανήκει στη Nintendo. Η έδρα της βρίσκεται στο Τόκιο και θα έχει ρόλο στην ανάπτυξη και λειτουργία συστημάτων που σχετίζονται με το ψηφιακό κομμάτι των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της Nintendo, όπως επίσης τον σχεδιασμό, ανάπτυξη και λειτουργία νέων υπηρεσιών.

Πρόεδρος του νέου σχήματος είναι ο Tetsuya Sasaki, που ανήκει στο δυναμικό της Nintendo από το 1995, έτος που προσλήφθηκε ως μηχανικός λογισμικού από το τμήμα της EAD.


"Η Nintendo Systems γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2023, με επικεφαλής μια ομάδα μηχανικών από τη Nintendo και την DeNA, για τη δημιουργία ενός συστήματος που διευκολύνει την παροχή ψυχαγωγίας από πλευράς της Nintendo στους πελάτες μας".

"Ανάμεσα στις πολλές τεχνολογικές καινοτομίες στον κόσμο, αξιολογώντας το πνεύμα της πρωτοτυπίας και της ευελιξίας, στελέχη με διάφορες ικανότητες συμμετέχουν σε συσκέψεις και εργάζονται συστηματικά για να δημιουργήσουν συστήματα με στόχο σπουδαία αποτελέσματα που δεν μπορούν να επιτευχθούν από ένα μόνο".

"Η τεχνολογία που περιβάλλει το διαδίκτυο αλλάζει με ιλιγγιώδη ρυθμό και αυξάνεται σε πολυπλοκότητα καθημερινά. Σε αυτό το πλαίσιο, η Nintendo Systems θα αξιοποιήσει τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της Nintendo και της DeNA, που έχει καλλιεργηθεί μέσω μιας συνεργασίας άνω των επτά ετών για τη δημιουργία νέων καινοτομιών, με γνώμονα την πρωτοτυπία της Nintendo και την τεχνογνωσία της DeNA".

"Η ανάπτυξη της τεχνολογίας στον κλάδο της ψυχαγωγίας αναμένεται να συνεχιστεί. Θα συνεχίσουμε να φέρνουμε χαμόγελα στα πρόσωπα όσο το δυνατόν περισσότερων πελατών μέσω της ψυχαγωγίας που προσφέρει η Nintendo, ενσωματώνοντας μια ποικιλία τεχνολογιών, από τις παραδοσιακές έως τις πλέον σύγχρονες", αναφέρει μήνυμα στην ιστοσελίδα της Nintendo Systems.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*