Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O CEO της Pocketpair κατηγορεί την Tencent για αντιγραφή του Palworld

*
Σε ένα σχόλιο του στο X o CEO της Pocketpair Takuro Mizobe κατηγορεί την Tencent, την μεγαλύτερη εταιρία gaming, για ανάπτυξη ενός "κλώνου του Palword".

Συγκεκριμένα αναφέρει πως "Η Tencent ήδη δημιουργεί ένα κλώνο του Palworld. Στη Κίνα αρκετές εταιρίες ταυτόχρονα αναπτύσσουν mobile games/κλώνους του Palworld και το budget είναι κοντά στα 10 δισεκατομμύρια yen, δεκαπλάσιο από αυτό του Palworld... Φαίνεται πως θα υπάρχουν αρκετά Genshin-quality monster breeding games τα επόμενα χρόνια".

Ο Mizobe δεν αναφέρει κάποιο link ή το τίτλο του παιχνιδιού της Tencent, ωστόσο παρουσίασε ένα screenshot από το παιχνίδι και όπως παρατηρούμε, υπάρχουν κάποιες ομοιότητες. Αν κάποιος αναζητήσει το παραπάνω screenshot, το παιχνίδι στο οποίο αναφέρεται ο Mizobe είναι το Auroria. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*