Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Detective Pikachu δεν αποκλείεται να επιστρέψει με νέα παιχνίδια

*
H Pokémon Company και η Creatures Inc δηλώνουν πως ίσως υπάρχει χωρος για περισσότερα Detective Pikachu games. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Famitsu, o διευθύνων σύμβουλος της Creatures Inc, Hiroyuki Jinnai επιβεβαίωσε ότι το Detective Pikachu Returns, που κυκλοφορησε πρόφατα, ολοκληρώνει στην ιστορία που ξεκίνησε το 2016 με το Detective Pikachu για το Nintendo 3DS.

Ο Jinnai πρόσθεσε ότι η ομάδα ανάπτυξης δεν αποκλείει την πιθανότητα για κάποιο spin-off.


“Αυτό ολοκληρώνει την ιστορία των Tim, Pikachu και Harry. Όμως, όλο το προσωπικό αγαπάει τον παλιόφιλο Pikachu που μιλάει, οπότε ίσως υπάρξει μια εξέλιξη διαφορετική από την κύρια ιστορία".

Τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Pokémon Company, Tsunekazu Ishihara που σημείωσε: "Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι σε αυτό το σημείο, αλλά αν το κοινό ανταποκριθεί θετικά στο Detective Pikachu Returns, αν υπάρχει μεγάλη ζήτηση για αυτό, τότε θα υπάρξει χώρο για ένα spin-off". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*