Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο director του ακυρωμένου Last of Us Online game ανοίγει νέο studio στην Ιαπωνία

*
Ο Vinit Agarwal, πρώην director του ακυρωμένου multiplayer τίτλου The Last of Us Online της Naughty Dog, ανακοίνωσε ότι μετακομίζει στην Ιαπωνία για να ιδρύσει το δικό του στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών.

Ο Agarwal, που εργάστηκε στη Naughty Dog για πάνω από μία δεκαετία σε τίτλους όπως τα Uncharted 4: A Thief’s End και The Last of Us, είχε αποχωρήσει από το στούντιο τον Ιανουάριο του 2025, μετά την επίσημη ακύρωση του πολυαναμενόμενου multiplayer project το 2023. 




Η Naughty Dog είχε αρχικά σχεδιάσει το The Last of Us Online ως ένα αυτόνομο, live-service παιχνίδι με multiplayer εμπειρία, ωστόσο αποφάσισε να μην προχωρήσει στην ανάπτυξή του, επιλέγοντας να επικεντρωθεί στα single-player αφηγηματικά παιχνίδια που χαρακτηρίζουν την ταυτότητα του στούντιο. Η απόφαση αυτή οδήγησε τον Agarwal να αναζητήσει νέες προκλήσεις, δηλώνοντας ότι παραμένει παθιασμένος με τα multiplayer παιχνίδια και σκοπεύει να συνεχίσει να δημιουργεί σε αυτό το είδος.

Ο Agarwal ανακοίνωσε μέσω social media ότι μετακομίζει στην Ιαπωνία και ξεκινά τη δημιουργία ενός νέου στούντιο, με περισσότερες λεπτομέρειες να αναμένονται σύντομα. Δεν έχει γίνει γνωστό αν το νέο στούντιο θα συνεργαστεί με τη Sony ή αν θα επικεντρωθεί αποκλειστικά σε multiplayer τίτλους, αν και ο ίδιος έχει εκφράσει την πρόθεσή του να παραμείνει στον χώρο των online παιχνιδιών. Η διαδικασία ίδρυσης και στελέχωσης του στούντιο βρίσκεται στα αρχικά στάδια, οπότε η ανάπτυξη νέων τίτλων αναμένεται να διαρκέσει αρκετά χρόνια.

Η είδηση έχει προκαλέσει ενδιαφέρον στη βιομηχανία, καθώς ο Agarwal φέρνει την εμπειρία του από κορυφαία projects της Naughty Dog σε μια νέα αγορά. Οι φίλοι των multiplayer τίτλων και του The Last of Us αναμένουν με ενδιαφέρον τις πρώτες ανακοινώσεις για τα μελλοντικά του σχέδια.

Παίκτης κατάφερε και έβγαλε πάνω από 1 δισ. damage με τη Maelle στο Clair Obscur: Expedition 33 (video)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*