Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Elon Musk εξήγησε γιατί δεν τερμάτισε ποτέ το GTA 5

*
Λίγο μετά το χαμό που προκάλεσε το πρώτο trailer του GTA 6, ήταν λογικό να γίνουν συζητήσεις για τη σειρά στα social και ο Elon Musk πήρε θέση για το franchise. Σε σχόλιο χρήστη για τα πετυχημένα games της σειράς της Rockstar Games, τα οποία όμως δεν έχει παίξει, ο ιδιοκτήτης του X (πρώην Twitter) δήλωσε πως το GTA 5 το δοκίμασε αλλά δεν του άρεσε το επίπεδο της βίας και της εγκληματικότητας, ενώ ανέφερε πως απαιτούσε και στην αρχή του πυροβολισμούς κατά της αστυνομίας και δεν ήθελε να το κάνει.

Ουδείς γνωρίζει πάντως αν είναι κάτι τέτοιο αλήθεια ή ο Musk ήθελε να τοποθετηθεί για ένα ζήτημα που ούτως ή άλλως έχει φέρει κίνηση και στην πλατφόρμα του, με εκατομμύρια fans να συζητούν για το παιχνίδι που αναμένουμε το 2025 και προς το παρόν ξέρουμε πολύ συγκεκριμένα πράγματα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*