Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Erling Haaland έρχεται ως Barbarian King στο Clash of Clans (trailer)

Σίγουρα δεν περιμένατε να δείτε τον Erling Haaland της Manchester City στο Clash of Clans, όμως ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής θα έχει τον ρόλο του Barbarian King στο παιχνίδι της SuperCell, στο πλαίσιο ενός μηνιαίου event που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο. Οι παίκτες είτε θα μπορούν να συμμαχήσουν με τον Νορβηγό επιθετικό είτε να πολιορκήσουν το χωριό του και να το καταστρέψουν.

Ο Haaland ασχολείται με το Clash of Clans για περισσότερα από10 χρόνια και απευθύνθηκε στη Supercell, με σκοπό να συνάψουν αυτή τη συμφωνία συνεργασίας. Εννοείται ότι η φινλανδική εταιρεία δεν άφησε μια τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη.


"Είμαι μεγάλος θαυμαστής του παιχνιδιού εδώ και πολύ καιρό και γνωρίζω τα πάντα γι' αυτό, οπότε το να εμφανίζομαι ως χαρακτήρας στο παιχνίδι είναι κάτι εξαιρετικό", δήλωσε ο Haaland που έκανε τα πρώτα του βήματα στο Clash of Clans σε ηλικία δέκα ετών.

Σημειώνεται ότι θα είναι διαθέσιμος στο παιχνίδια από την 1η έως και την 31η Μαΐου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*