Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Nintendo emulator Delta έφτασε στο App Store του iOS

*
Η Apple άνοιξε τις πύλες της για emulators στο App Store και ο Nintendo emulator Delta είναι πλέον εδώ. Το γνωστό πρόγραμμα είχε προκαλέσει αναστάτωση πριν καιρό όταν κάποιοι το πέρναγαν στο iPhone για να παίζουν games του Game Boy Advance (αν είχαν κάνει jailbreak το κινητό τους), αλλά πλέον τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα και απλά.

Το πρόγραμμα υποστηρίζει τίτλους των NES, SNES, Nintendo 64, Game Boy Color και Nintendo DS, ενώ σύντομα θα μπουν και άλλες πλατφόρμες. Υποστηρίζει ακόμη χειριστήρια, quick saves, cheat codes και data sync μεταξύ συσκευών μέσω Google Drive ή Dropbox, αλλά και τοπικό multiplayer έως και 4 παικτών. Απλά, τα ROM files θα πρέπει να καταφέρετε να τα περάσετε στην ίδια τη συσκευή πριν τα απολαύσετε.




Οι χρήστες εκτός Ευρώπης μπορούν να βρουν εύκολα την εφαρμογή στο App Store. Οι χρήστες εντός Ευρώπης θα πρέπει να κατεβάσουν το εναλλακτικό App Store AltStore που έχει μια συνδρομή €1,5+ΦΠΑ για ένα χρόνο. Μέσα στο AltStore υπάρχουν αυτή τη στιγμή ο emulator Delta και ένα πρόγραμμα clipboard manager με την ονομασία Clip.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*