Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Νοέμβριος του 2023 ήταν ο καλύτερος μήνας στην ιστορία του PlayStation

*
Όπως αποκαλύπτουν τα τελευταία στοιχεία της Sony, το PS5 κατάφερε να πουλήσει 50 εκατομμύρια κονσόλες μέσα στην πρώτη τριετία του στην αγορά, αλλά το PlayStation πέτυχε και έναν άλλο στόχο.

Ο Jim Ryan δήλωσε ικανοποιημένος από το πάθος των παικτών και τις εμπειρίες που έχουν μεταφέρει οι developers στα games τους. Από την μεριά του, ο επικεφαλής του τμήματος Global Business της Sony Interactive Entertainment, Eric Lempel, σημείωσε ότι η ζήτηση για το PS5 ήταν τεράστια αυτή τη χρονιά και η Sony εκτιμά πως οι πωλήσεις του PS5 θα περάσουν αυτές (της αντίστοιχης περιόδου) του PS4 μέσα στην εορταστική περίοδο: «η ζήτηση για το PS5 ήταν τεράστια. Το momentum είναι ισχυρό και συνεχίζει».


Σημείωσε, δε, πως ο Νοέμβριος του 2023 ήταν ο μήνας του PlayStation με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της εταιρείας: «οι εκπτώσεις της Black Friday και γενικότερα του Νοεμβρίου βοήθησαν τις πωλήσεις του PlayStation. Μετρώντας τα νούμερα και το τζίρο, ήταν ο καλύτερος μήνας της Sony στα 30 χρόνια που ασχολείται με το gaming».

Το PS5 κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*