Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O PCSX2 emulator παίζει πλέον το 99% των PS2 games

*
Η προσπάθεια που έχει γίνει στον PCSX2 emulator όλα αυτά τα χρόνια είναι ιδιαίτερα έντονη και πλέον το λογισμικό έφτασε σε επίπεδο να παίζει το 99% των PS2 games. Ο open-source emulator βελτιώνεται εδώ και καιρό από την κοινότητα και την ομάδα ανάπτυξης και ξεκίνησε να εμφανίζεται το 2002.

Έκτοτε έχει γίνει αγαπημένο πρόγραμμα των fans για τη retro σκηνή και αυτή τη στιγμή έφτασε στο να μπορεί να φορτώσει σχεδόν όλα τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν ποτέ για την πετυχημένη κονσόλα της Sony.


Οι προγραμματιστές αναφέρουν ότι αναζητούν βελτιώσεις που θα κάνουν το πρόγραμμα εξομοίωσης όσο πιο σταθερό γίνεται. Αυτή τη στιγμή το 1,23% των παιχνιδιών του PS2 «τρέχει» άριστα, ενώ το 97,92% χαρακτηρίζεται ως playable, κάτι που σημαίνει ότι παίζουν με μηδενικά έως ελάχιστα προβλήματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*