Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο psOff είναι ο νέος PS4 emulator που μπορεί να «τρέξει» τίτλους σε αρκετά καλή ανάλυση

*
Διανύουμε εποχή συχνών αναφορών σε πάσης φύσεως emulator και ο psOff είναι ο νεότερος που εμφανίστηκε για το PS4. Ο νέος αυτός emulator έχει δημιουργηθεί από τους SysRay και Vkokielov και «τρέχει» αρκετά καλά πολλά PS4 games αυτή τη στιγμή. Το render του είναι αρκετά γρήγορο, ενώ με κάποιες πρόχειρες μετρήσεις βρέθηκε να αποδίδει το Sonic Mania Plus στα 1449 fps, το Worms WMD στα 234 fps και το Blackhole στα 32fps.

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε τους fpPS4, Spine, RPCSX, Kyty και GPCS4 και μπορείτε να βρείτε το νέο αυτό software εδώ για να πειραματιστείτε με τα games σας.


Πάντως φαίνεται πως ακόμη είναι σε αρχικά στάδια και όπως αναμενόταν, έχει αρκετά θεματάκια να λύσει πριν πει κανείς ότι είναι μία από τις καλύτερες λύσεις για το θέμα στην αγορά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*