Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Shigeru Miyamoto δεν σκέφτεται την απόσυρσή του από τη Nintendo

*
Ο Shigeru Miyamoto δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από τη Nintendo, παρά το γεγονός ότι ο ρόλος του έχει αλλάξει δραματικά. Ο Miyamoto βρίσκεται στην ιαπωνική εταιρεία επί 45 χρόνια, έχοντας δημιουργήσει εμβληματικές σειρές όπως το Zelda και το Mario, έχοντας επιρροή σε κάθε κονσόλα από το NES ως το Nintendo Switch, διαμορφώνοντας σε μεγάλο βαθμό τα video games του σήμερα. Πάντως δεν σκοπεύει να αποσυρθεί, εκτός αν η φυσική του κατάστασει δεν του επιτρέψει κάποια στιγμή να μπορεί να εργαστεί. Ο Miyamoto λέει ότι κάνει τον προγραμματισμό του ανά πενταετία και σκέφτεται πολύ το ποιος θα μπορούσε να το διαδεχτεί σε περίπτωση που του συμβεί κάτι.

"Είμαι πραγματικά ευγνώμων που υπάρχει τόση πολλή ενέργεια γύρω από πράγματα που έχω δουλέψει", λέει o Miyamoto σε πρόσφατη συνέντευξή του, προτού αναφέρει ότι τα νεότερα παιχνίδια Super Mario και Zelda έχουν δημιουργηθεί σε μεγάλο βαθμό από νεότερες ομάδες: "Άλλοι άνθρωποι τα έχουν αναπτύξει, οπότε υπό αυτή την έννοια δεν αισθάνομαι ότι μου ανήκουν σε τόσο μεγάλο βαθμό. Ελπίζω μόνο ότι οι ομάδες με τις οποίες έχω συνεργαστεί, τουλάχιστον θα με θυμούνται ως τον δημιουργό αυτών των πραγμάτων".


Αυτό το διάστημα ο Miyamoto ασχολείται με την αναζήτηση μοναδικών ευκαιριών για τη Nintendo, που έχουν να κάνουν με ταινίες και θεματικά πάρκα. Καταλαβαίνει ότι είναι νέος στον χώρο των ταινιών και ακόμα μαθαίνει, διαβάσει πολλά σενάρια για να κατανοήσει τον τρόπο δημιουργίας τους και μέσω αυτών ψάχνει τρόπους για την δημιουργία ξεχωριστών φιλμ για τη Nintendo. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*