Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι απολύσεις συνεχίζονται, αυτή τη φορά στην People Can Fly

*
Οι απολύσεις στις εταιρείες videogames συνεχίζονται και επόμενο «θύμα» αυτής της κατάστασης είναι η People Can Fly. Η εταιρεία αναφέρει ότι προχώρησε σε απολύσεις 30 εργαζομένων που δούλευαν σε ένα παιχνίδι της Square Enix που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Μέσω εσωτερικού mail που μοιράστηκε με το κοινό του το Kotaku, ο επικεφαλής ανάπτυξης της People Can Fly, Adam Alker, δήλωσε πως οι απολύσεις γίνονται λόγω περιορισμού του budget και της «σμίκρυνσης» του project. Άλλα 20 άτομα που εργάζονταν στο game με την κωδική ονομασία Project Gemini φαίνεται πως έχουν μεταφερθεί σε άλλα projects εντός του πολωνικού studio.


Όπως αναφέρουν πηγές του Kotaku, το campaign του νέου αυτού τίτλου θα βγει τελικά μικρότερο, ενώ θα υπάρχει και μικρότερη ποικιλία εχθρών. Η People Can Fly γιόρτασε το 2022 τα 20 χρόνια παρουσίας στην αγορά των games. Εργάστηκε σε διάφορα projects όλα αυτά τα χρόνια, όπως τα Painkiller, Bulletstorm, Gear of War: Judgment και Outriders.

Μέχρι και τον Ιούλιο του 2023, το Project Gemini ήταν ένα από τα 8 games που αναπτύσσουν τα studios της People Can Fly, ενώ τον ίδιο μήνα ανακοινώθηκε η συνεργασία με τα Xbox Game Studios για την ανάπτυξη ενός νέου game που θα ανήκει στην Microsoft και θα είχε ένα budget κοντά στα 30 με 50 εκατομμύρια δολάρια.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bulletstorm VR για το PS VR2 και τα Meta Quest και SteamVR. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*