Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ξενέρωτοι του αιώνα: H Aspyr αφαιρεί με update αφίσες με σέξι πόζες της Lara Croft από το Tomb Raider 3!

*
Το Tomb Raider I-III Remastered κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό και η Lara Croft ξαναμπήκε στη ζωή μας, αλλά φαίνεται πως η Aspyr προχώρησε σε μια κίνηση που δεν έχει καμία λογική. Μέσα από ένα patch που διατέθηκε στις 11 Απριλίου, φαίνεται πως αφαίρεσε ένα κλασικό σημείο του Tomb Raider 3, όπου η ηρωίδα είχε τοποθετήσει κάποιες αφίσες με σέξι πόζες της.

Το θέμα εντοπίστηκε πριν από μερικές ώρες και αφορά το locker room στο επίπεδο Sleeping with the Fishes του Tomb Raider III: The Lost Artefact. Αν παίξει κάποιος με τα original γραφικά, μπορεί να δει τις σχετικές αφίσες με pixels, ενώ στα μοντέρνα γραφικά οι τοίχοι είναι άδειοι! Πολλοί fans δήλωσαν εξαγριωμένοι για την εξέλιξη, ενώ κάποιοι σημείωσαν πως δεν έπρεπε ποτέ να δοθεί το franchise στην Aspyr.


Σημειώνεται πάντως πως στην εισαγωγή της συλλογής των τίτλων που είχε αναπτύξει η Crystal Dynamics αναφέρεται πως τα games έρχονται με κάποια στερεότυπα που μπορεί να είναι προσβλητικά για κάποιους. Πάντως καμία από τις δύο εταιρείες δεν έδειξε να προβληματίζεται με αυτές τις αφίσες που ούτως ή άλλως δεν παρουσίαζαν και κάτι το τρομερό. Για να λύσουν το θέμα κάποιοι modders, πάντως, ανέβασαν ένα mod στο NexusMods που επαναφέρει τις αφίσες αυτές και μπορείτε να το βρείτε (για να το εγκαταστήσετε στο PC σας) εδώ.

Και ενώ κάποιοι ίσως αναφέρουν πως η αφαίρεση αυτή έγινε κατά λάθος από την ομάδα ανάπτυξης, ο Timur Gagiev (δημιουργός του open souce port OpenLara, που κατέληξε στην Aspyr για τα remasters), έκανε retweet το link αυτού του mod, «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά την αντίθετη άποψή του για τις πρακτικές της ομάδας ανάπτυξης της συλλογής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Aspyr

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Aspyr

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*